Verovali ili ne, Dino Merlin je zabranio srpsku zastavu usred Beograda! Bosanski pevač poslao je juče svim medijima saopštenje u kojem piše da na njegove koncerte u Kombank areni u subotu i nedelju ne smeju da se unose državne zastave!

U saopštenju koje je novinarima poslao PR tim Dina Merlina taksativno se nabrajaju svi zabranjeni predmeti:

– Na koncertu ne nosite transparente, zastave, upaljače, šminku, parfeme, kišobrane, kovani novac, te hranu i tečnost. Sve to neće biti moguće uneti u dvoranu usled detaljne kontrole obezbeđenja – navodi se u saopštenju.

Dino)210Sasvim je jasno da se pominjanje zastava na spisku zabranjenih stvari odnosi pre svega na srpsku trobojku, jer je neverovatno da bi iko na koncert u Beograd doneo hrvatsku, bosansku ili, na primer, albansku zastavu.

Dino Merlin Foto: Profimedia
U beogradskoj Kombank areni navode da su iznenađeni ovakvim zahtevom bosanskog pevača, piše Informer.

– Niko nikada nije branio da se na koncert unose zastave! Zastave su čak i neki vid tradicije. Publika često zastavu svoje zemlje baci pevaču na binu, kao vid dobrodošlice – kaže izvor, dok menadžerka Dina Merlina tvrdi da su zastave zabranili, pak, na preporuku srpske policije.

Kako je Dino Merlin nedavno igrao kao mladić gostujući na jednoj beogradskoj radio stanici pogledajte OVDE. Šta Dino misli o Nikoliji, ćerki svoje dugogodišnje prijateljice Vesne Zmijanac, saznajte OVDE.

Izvor: www.srbijadanas.com