StrujaZbog pregleda i ispitivanja trafostanice u vremenu od 9 do 10 sati, doći će do kratkih prekida u isporuci električne energije potrošačima u naselju Male Pčelice kod groblja, od 11 do 12 sati u naselju Male Pčelice – Porta, 13.15 do 14.15 sati u ulici Kralja Aleksandra I Karađorđevića od broja 81 – 155 i Dr Ilije Kolovića.

Zbog zamene mernog uređaja i ormana u vremenu od 08.30 do 14 sati doći će do prekida u isporuci električne energije u ulici Mokranjčeva, Gledićka, Milunke Đurić, deo Slovenske, Braće Petković br. 9 i deo Jelene Karađorđevice.

Zbog radova na dalekovodu u vremenu od 10 do 13 sati doći će do prekida u isporuci električne energije u naselju Petrovac-kružni tok.

Zbog seče rastinja na trasi dalekovoda u vremenu od 9 do 14 sati doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u naselju Resnik – Cerjak i Novi Milanovac – Pavićevići.

Zbog remonta trafostanica u vremenu od 9 do 14 sati doći će do prekida u isporuci električne energije u ulicama Rudnička, Kragujevačkog odreda, deo bulevara Kraljice Marije i deo Dragoljuba Milovanovića Bene.

Zbog podizanja i ispravljanja stubova na dalekovodu i niskom naponu u vremenu od 9 do 14 sati doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u naselju Kamenica, Ramaća, Ugljarevac i deo naselja Teferič – vikend naselje.

Zbog provere razvoda niskog napona u vremenu od 9 do 10 sati doći će do kratkog prekida u isporuci električne energije potrošačima u ulici Neznanog junaka broj 18 i 14.

Zbog radova na dalekovodu 10 kV u vremenu od 10 do 14 sati doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u naselju Donja Sabanta – Lipar, Gornja Sabanta – Orašje, Velike Pčelice, Dulene i Dobroselica.

Ukoliko vremenski uslovi ne dozvole obavljanje navedenih radova, radovi biće odloženi.

Izvor: RitamGrada.rs