SRBIJA, PROGNOZA VREMENA ZA: 21.11.2015.
Oblačnost koja na području Vojvodine, zapadne Srbije i severa Šumadije mestimično uslovljava kišu, praćenu padom temperature i pojačanim severozapadnim vetrom, do kraja dana proširiće se na veći deo zemlje. Vetar slab i umeren, u planinskim predelima jak, južni i jugozapadni, u skretanju na severozapadni. Dnevna temperatura od 7 stepeni na severu do 20 stepeni na jugoistoku.

SRBIJA, PROGNOZA VREMENA ZA: 22.11.2015.
Umereno i potpuno oblačno, mestimično sa kišom, i to uglavnom ujutru i pre podne. Vetar slab i umeren, na severu i zapadu severni i severozapadni, u ostalom delu veći deo dana jugozapadni, mestimično i jak. Najniža temperatura od 2°C na severu do 12°C na jugu i jugoistoku, najviša od 6°C na severu i severozapadu do 17°C na jugu i jugoistoku.

SRBIJA, IZGLEDI VREMENA ZA SEDAM DANA (do 29.11.2015.god.)
U ponedeljak umereno i potpuno oblačno, veći deo dana uglavnom suvo. Uveče na jugu a krajem dana i u centralnim krajevima mestimično kiša, na višim planinama i susnežica i sneg. Do kraja perioda pretežno oblačno i hladno, mestimično kiša, u planinskim predelima sneg uz stvaranje snežnog pokrivača. Susnežica i sneg od srede mestimično i u nižim predelima.


KRAGUJEVAC, PROGNOZA VREMENA ZA: 21.11.2015.
Pretežno oblačno, kasnije posle podne kiša i zahlađenje. Vetar umeren, jugozapadni u postepenom skretanju na severozapadni. Najviša temperatura 20 stepeni.

KRAGUJEVAC, PROGNOZA VREMENA ZA: 22.11.2015.
Umereno i potpuno oblačno, povremeno sa kišom, i to uglavnom ujutru. Vetar slab i umeren, jugozapadni u skretanju na severni, severozapadni. Najniža temperatura oko 5°C , najviša oko 12°C.