NAJAVA DOGAĐAJA ZA SREDU, 25. NOVEMBAR 2015.

10,00 sati – OŠ ”Sreten Mladenović” Desimirovac – Boris Kovačević član Gradskog veća za vanprivredu sa saradnicima, započinje obilazak osnovnih i srednjih škola kako bi se na terenu upoznao sa stanjem školskih objekata, u cilju određivanja prioriteta.

11,00 sati – Sanel d.o.o. ( Liparska kosa 20 )– u okviru akcije ”Na pragu privrednika”, član Gradskog veća za privredu Dalibor Jekić sa saradnicima iz Gradske uprave za privredu posetiće to privredno društvo.

12,30 sati – prostorije Mesne zajednice Male Pčelice – Novo naselje ( Kraljevačkog bataljona 149 / sa leve strane kraljevačkog puta ) – otvaranje Kluba za stara lica koji će na upotrebu predati Gordana Damnjanović član Gradskog veća za zdravstvo i socijalna pitanja.

18,00 sati – sala Skupštine grada – U okviru akcije “Zajedno smo jači” koju organizuju lokalna samouprav i udruženje “Roditelj» iz Kragujevca u saradnji sa srednjim školama u Kragujevcu, biće održana tribina na temu inkluzivnog obrazovanja u srednjoj školi ,na kojoj će biti izneti prepoznati problemi vezani za inkluziju u srednjim školama i prezentovani primeri dobre prakse u inkluzivnom obrazovanju koji su uspostavljeni u pojedinim školama. Namenjena je nastavnicima srednjih škola, prvenstveno odeljenskim starešinama i stručnim saradnicima, ali i drugim zainteresovanim.

Odeljenje za poslove informisanja
www.kragujevac.rs