SRBIJA, PROGNOZA VREMENA ZA: 26.11.2015.
Do kraja dana oblačno i hladno, u većini mesta suvo, ponegde još sa slabom kišom i susnežicom, na planinama sa snegom. Vetar slab i umeren, severni i severozapadni. Najviša temperatura od 3 do 6 stepeni.

SRBIJA, PROGNOZA VREMENA ZA: 27.11.2015.
Oblačno i hladno, mestimično kiša, susnežica i sneg. Ponegde u nižim predelima stvaranje manjeg snežnog pokrivača, u planinama povećanje. Vetar slab i umeren, severni i severozapadni. Najniža temperatura od -1 do 2, najviša od 3 do 6 stepeni.

SRBIJA, IZGLEDI VREMENA ZA SEDAM DANA (do 04.12.2015.god.)
U subotu oblačno i hladno, mestimično s kišom i snegom uz stvaranje manjeg snežnog pokrivača. U nedelju i ponedeljak umereno oblačno i uglavnom suvo, od ponedeljka i toplije. Od utorka ujutro hladno sa slabim mrazem i maglom, u toku dana pretežno sunčano i toplije sa najvišom temperaturom iznad prosečnih vrednosti.

KRAGUJEVAC, PROGNOZA VREMENA ZA: 26.11.2015.
Do kraja dan oblačno, hladno i uglavnom suvo. Vetar slab i umeren, severni i severozapadni. Najviša temperatura 4 stepena.

KRAGUJEVAC, PROGNOZA VREMENA ZA: 27.11.2015.
Oblačno i hladno s kišom i susnežicom. Vetar slab i umeren, severni i severozapadni. Najniža temperatura 1, najviša 4 stepena.