SRBIJA, PROGNOZA VREMENA ZA: 27.11.2015.
Oblačno i hladno, mestimično kiša, susnežica i sneg. Na planinama povećanje, a u nižim predelima mestimično stvaranje manjeg snežnog pokrivača. Na istoku i jugoistoku Srbije ponegde se očekuje više od 20mm padavina (uglavnom kiša). Vetar slab i umeren, severni i severozapadni. Najviša temperatura od 3 do 6 stepeni.

SRBIJA, PROGNOZA VREMENA ZA: 28.11.2015.
Oblačno i hladno, mestimično sa snegom, na severu i istoku i kišom i susnežicom. Posle podne i krajem dana slabljenje i prestanak padavina prvo na jugu i zapadu Srbije. Duvaće slab i umeren severozapadni i zapadni vetar, na istoku povremeno jak. Najniža temperatura od -1 do 2°C, najviša dnevna od 1 do 5°C.

SRBIJA, IZGLEDI VREMENA ZA SEDAM DANA (do 05.12.2015.god.)
U nedelju ujutru i pre podne umereno do potpuno oblačno, ponegde sa slabim padavinama, popodne postepeno razvedravanje. U ponedeljak u većem delu zemlje malo do umereno oblačno, u Vojvodini uz više oblačnosti ponegde sa slabom kišom. Od utorka ujutro hladno, mestimično sa maglom, tokom dana pretežno sunčano. Sledeće sedmice toplije sa najvišom dnevnom temperaturom iznad prosečnih vrednosti što će usloviti topljenje snežnog pokrivača i na višim planinama.

KRAGUJEVAC, PROGNOZA VREMENA ZA: 27.11.2015.
Oblačno i hladno s kišom i susnežicom, uveče i u toku noći i sa snegom. Vetar slab i umeren, severni i severozapadni. Najviša temperatura 2 stepena.

KRAGUJEVAC, PROGNOZA VREMENA ZA: 28.11.2015.
Oblačno i hladno, povremeno sa susnežicom i snegom. Uveče i u noći slabljenje i prestanak padavina. Duvaće slab i umeren severozapadni i zapadni vetar. Temperatura bez većeg kolebanja od 1 do 3°C.