SRBIJA, PROGNOZA VREMENA ZA: 04.12.2015.
U Vojvodini, Timočkoj Krajini, po kotlinama i duž rečnih tokova duže zadržavanje magle ili niske oblačnosti, u ostalim krajevima pretežno sunčano. Vetar slab pretežno južni, jugoistočni, u južnom Banatu i umeren. Najviša dnevna temperatura od 5°C u mestima sa maglom do 15°C na jugoistoku.

SRBIJA, PROGNOZA VREMENA ZA: 05.12.2015.
Tokom većeg dela dana zadržaće se magla ili niska oblačnost. Samo na planinama pretežno sunčano, a sredinom dana ponegde i u ostalim krajevima sa sunčanim intervalima. Vetar slab, promenljivog pravca. Jutarnja temperatura od -2°C na jugu do 5°C na severu, najviša dnevna od 6 do 10°C.

SRBIJA, IZGLEDI VREMENA ZA SEDAM DANA (do 12.12.2015.god.)
Ujutro mestimično magla i niska oblačnost, koja će se ponegde po kotlinama, dolinama reka i u Vojvodini do četvrtka zadržavati duže tokom dana. U ostalim krajevima pretežno sunčano. Krajem perioda naoblačenje sa padavinama. Temperatura oko ili malo iznad prosečnih vrednosti za ovo doba godine.

KRAGUJEVAC, PROGNOZA VREMENA ZA: 04.12.2015.
Pretežno sunčano. Vetar slab južni, jugoistočni. Najviša dnevna temperatura oko 13°C.

KRAGUJEVAC, PROGNOZA VREMENA ZA: 05.12.2015.
Tokom većeg dela dana zadržaće se magla ili niska oblačnost, sredinom dana sa sunčanim intervalima. Vetar slab, promenljivog pravca. Jutarnja temperatura oko 3°C, najviša dnevna oko 8°C