Kragujevac

Autosajam

Deseti Sajam automobila “AUTO EXPO 2015” u Kragujevcu zatvoren je nakon tri sajamska dana.

Na 1600 kvadratnih metara sajamskog prostora na kragujevačkom Šumadija sajmu bilo je izloženo oko 70 modela automobila putničkog programa 15 najpoznatijih brendova automobilske industrije, a predstavljena su i vozila za specijalne namene iz privrednog programa.

To je ukratko lična karta jubilarnog Sajma automobila “AUTO EXPO 2015” koji je i ove godine organizovan pod pokroviteljstvom grada Kragujevca.

Sajamski prostor bio je popunjen do poslednjeg metra, a među izlagačima bili su i oni koji na Sajmu automobile učestvuju od njegovih početaka.

Prema ocenama izlagača, posetilaca i organizatora, Sajam automobile ove godine bio je izuzetno uspešan, a ono sto svi priželjkuju za naredni je bar još jedna sajamska hala. .

S obzirom na njegovu dugu tradiciju, Šumadija sajam se kao organizator potrudio da jubilarni Sajam automobila oplemeni novim sadržajima.

Na prostoru ispred sajmišta organizovana je prezentacija old tajmera, a prvi put ove godine posetioci su nagrađivani besplatnim tehničkim pregledima i pranjem automobila. Ulaz za posetioce, kao i svake godine, bio je besplatan.

Izvor: RTK