JuniorU ime udruženja čije je osnivanje inicirao i kojim predsedava, naš prijatelj Milan Miško Stojanović obradovao naše goste i prijatelje.
Ovaj kreativan, preduzimljiv, odgovoran, ali pre svega dobar čovek sa prenaglašenom društvenom odgovornošću juče je sa svojim saradnikom i takođe našim dragim prijateljem Miroslavom Aksentijevićem Aksom, jednim od osnivača i članom udruženja bio drag gost naše svečanosti u svečanom salonu zgrade grada Kragujevca.
Protokolom je bilo predviđeno, ali iz razloga tehničke prirode zbog zakašnjenja dostave nije bilo izvodljivo da u zvaničnom delu programa njegov izuzetno dragocen, inovativni poklon bude uručen našim gostima i saradnicima.
On je to diskretno i nenametljivo učinio u nastavku programa posete visokih zvaničnika FSS, grada i sportskog Saveza grada Mostara, odnosno Delta fondacije, što smo ovekovečili fotografijom.
Svoju inovativnu kreaciju u vidu magnetne table za fudbalske trenere koju već godinama izrađuje za košarku koju koriste košarkaški treneri širom sveta, poželeo je da prvi put fudbalskoj javnosti predstavi u povodu našeg svečanog prijema u članstvo FSS.
Rukovodstvu FK Sušica uručio je lično, dok je generalnog sekretara PAK Junior Gorana Nikolića, člana ovog nepolitičkog udruženja osnovanog sa ciljem gajenja tradicije i trajnih vrednosti u našem gradu zamolio da u nezvaničnom delu posete ove table uruči: podpredsedniku FSS Ivanu Ćurkoviću, predsedniku Sportskog Saveza grada Mostara Hasanu Šišiću sa molbom da je prosledi FK Velež i predsedniku FS grada Kragujevca Željku Todoroviću da je uruči jednom od fudbalskih Klubova po sopstvenom izboru.
Opšti utisak je da su table veoma obradovale naše drage goste i prijatelje, zbog čega smo na ovako iskazanoj pažnji udruženju “Biram Kragujevac” i Mišku izuzetno zahvalni.
Ni petak 13. nije mogao sprečiti toliki naboj pozitivne energije i emocija.
Dragi prijatelji, puno Vam hvala na ovako iskazanoj pažnji.

Izvor: junior.rs