SRBIJA, PROGNOZA VREMENA ZA: 20.12.2015.
Magla ili niska oblačnost u većini nižih krajeva. Posle podne i krajem dana postepeno razvedravanje, osim na severu Srbije i ponegde po kotlinama gde će se magla ili niska oblačnost zadržati veći deo dana. Na istoku tokom celog dana pretežno sunčano. Vetar slab, južnih pravaca. Najviša temperatura od 5 do 11°C.

SRBIJA, PROGNOZA VREMENA ZA: 21.12.2015.
Ujutru mestimično magla ili niska oblačnost, koja će se po kotlinama i ponegde u nižim predelima zadržati duže tokom dana. U ostalim krajevima pretežno sunčano. Vetar uglavnom slab južnih pravaca. Jutarnja temperatura od -3 do 3 a najviša dnevna od 6 do 12C u mestima sa dužim zadržavanjem magle oko 4 stepena.

SRBIJA, IZGLEDI VREMENA ZA SEDAM DANA (do 28.12.2015.god.)
Tokom celog perioda očekuje se suvo vreme. Jutra mestimično maglovita. Magla će se po kotlinama, i mestimično u nižim predelima zadržavati i veći deo dana. U ostalim predelima, naročito na višim planinama i u Timočkoj krajini, pretežno sunčano i u većini dana toplo za ovo doba godine.

KRAGUJEVAC, PROGNOZA VREMENA ZA: 20.12.2015.
Oblačno . Vetar slab, južnih pravaca. Najviša temperatura oko 7C.

KRAGUJEVAC, PROGNOZA VREMENA ZA: 21.12.2015.
Ujutru maglovito. Tokom dana pretežno sunčano . Vetar slab južnih pravaca. Jutarnja temperatura oko 2 a najviša dnevna oko 11 stepeni .