SRBIJA, PROGNOZA VREMENA ZA: 11.01.2016.
Promenljivo oblačno, toplo i vetrovito, u većini mesta sa dužim periodima sunčanog vremena.Vetar umeren i jak, južni i jugozapadni, na severu i u planinskim predelima sa udarima olujne jačine. Jutarnja temperatura od 3 do 11, u Timočkoj Krajini oko 0, najviša dnevna od 14 do 18, u Timočkoj Krajini oko 10 stepeni. Tokom noći prolazno naoblačenje mestimično sa kišom i padom temperature, prvo u severnim i zapadnim, zatim i u ostalim krajevima.

SRBIJA, IZGLEDI VREMENA ZA SEDAM DANA (do 18.01.2016.god.)
U utorak u većini mesta suvo uz delimično razvedravanje. Samo će se na istoku u jutrnjim satima zadržati oblačno još ponegde sa kišom. Temperatura će do petka biti u postepenom padu ali i dalje iznad prosečnih vrednisti, uz prolazno naoblačenje u četvrtak koje će mestimično usloviti kišu, na planinama sneg.
Za vikend i početkom naredne sedmice,osetno hladnije sa snegom i u nižim predelima.

KRAGUJEVAC, PROGNOZA VREMENA ZA: 10.01.2016.
Oblačno i toplo, povremeno sa slabom kišom. Posle podne prestanak padavina i postepeno razvedravanje. Duvaće slab do umeren južni vetar. Najviša temperatura oko 13°C.

KRAGUJEVAC, PROGNOZA VREMENA ZA: 11.01.2016.
Promenljivo oblačno toplo i vetrovito. Vetar umeren, povremeno jak južni i jugozapadni. Jutarnja temperatura oko 8, najviša dnevna oko 16 stepeni.Tokom noći prolazno naoblačenje sa kišom
i padom temperature.