Sutra (24.01.) u centralnim, južnim i istočnim krajevima jutro veoma hladno sa umerenim i jakim mrazem od -15 do -7°C, na istoku lokalno i do -18°C.

SRBIJA, PROGNOZA VREMENA ZA: 23.01.2016.
Pretežno sunčano i hladno. Vetar slab do umeren, južni i jugoistočni. Najviša dnevna temperatura od -3 do 1°C. Uveče i u toku noći naoblačenje prvo u severnim i zapadnim predelima, a vetar će biti u skretanju na severozapadni.

SRBIJA, PROGNOZA VREMENA ZA: 24.01.2016.
Jutro hladno, na severu i zapadu sa slabim, u ostalm krajevima umerenim i jakim mrazem. Tokom dana pretežno oblačno, mestimično sa slabim snegom. Sredinom dana na severu i zapadu, do kraja dana i u ostalim krajevima prestanak padavina i delimično razvedravanje.Vetar slab i umeren, zapadni i severozapadni. Jutarnja temperatura od -15 do -2, na istoku i jugoistoku oko -18, najviša dnevna od -5 do 2 stepena.

SRBIJA, IZGLEDI VREMENA ZA SEDAM DANA (do 31.01.2016.god.)
U ponedeljak u većini krajeva ujutro slab, samo na istoku ponegde umeren i jak mraz. Tokom dana pretežno oblačno i toplije, mestimično sa snegom, na severu i zapadu ponegde sa kišom. Do kraja peroda suvo, u većini dana pretežno sunčano. Jutra mestimično maglovita, u utorak i sredu u većini mesta, a zatim samo ponegde sa slabim mrazem. Dnevna temperatura od srede u osetnom porastu i biće u većini mesta iznad ili znatno iznad prosečnih vrednosti, od 8 do 12 stepeni.

KRAGUJEVAC, PROGNOZA VREMENA ZA: 23.01.2016.
Pretežno sunčano i hladno. Vetar slab, južni. Najviša temperatura oko 0°C. U toku noći postepeno naoblačenje, a vetar u skretanju na severozapadni.

KRAGUJEVAC, PROGNOZA VREMENA ZA: 24.01.2016.
Jutro hladno sa jakim mrazem. Tokom dana pretežno oblačno, povremeno sa slabim snegom.
Posle podne i uveče prestanak padavina i delimično razvedravanje. Jutarnja temperatura oko -10,
najviša dnevna oko -2 stepena.