SRBIJA, PROGNOZA VREMENA ZA: 24.01.2016.
Oblačno, mestimično sa slabim snegom osim u Timočkoj Krajini gde će se zadržati suvo i veoma hladno vreme. Sredinom dana na severu, do kraja dana i tokom noći i u ostalim krajevima postepen prestanak padavina.Vetar slab i umeren, zapadni i severozapadni. Najviša temperatura od -5 do 2 stepena.

SRBIJA, PROGNOZA VREMENA ZA: 25.01.2016.
Ujutru slab, na istoku i umeren mraz. Tokom dana umereno i potpuno oblačno i toplije. Sredinom dana na severu, posle podne, uveče i tokom noći i u ostalim krajevima mestimično sa slabom susnežicom i kišom a na planinama sa slabim snegom. Vetar slab, južni i jugozapadni, popodne i uveče u skretanju na severozapadni i u pojačanju. Jutarnja temperatura od -9°C u Timočkoj Krajini do -1°C na zapadu, najviša od 2 do 7°C.

SRBIJA, IZGLEDI VREMENA ZA SEDAM DANA (do 01.02.2016.god.)
Tokom celog perioda umereno oblačno, toplo za ovo doba godine i uglavnom suvo. U jutarnjim satima mestimično kratkotrajna magla a samo ponegde slab mraz. Dnevna temperatura od srede u osetnom porastu, u većini mesta iznad ili znatno iznad prosečnih vrednosti, od 8 do 12 stepeni.

KRAGUJEVAC, PROGNOZA VREMENA ZA: 24.01.2016.
Oblačno, povremeno sa slabim snegom. Posle podne i uveče prestanak padavina. Najviša temperatura oko -1 stepen.

KRAGUJEVAC, PROGNOZA VREMENA ZA: 25.01.2016.
Umereno i potpuno oblačno, posle podne i uveče povremeno sa slabom kišom. Vetar slab, južni i jugozapadni, uveče u skretanju na severozapadni. Jutarnja temperatura oko -3°C, najviša dnevna oko 4°C.