Najmlađi Zarići: Marija i Radenko
Najmlađi Zarići: Marija i Radenko

Nedavno su se anonimni humani ljudi iz Podgorice obratili “Vestima” s molbom da im dostavimo adresu i broj telefona siromašne porodice Zarić iz Trnjaka kod Bijeljine u Republici Srpskoj, sa željom da im pomognu novčanim prilogom.

I zaista nakon 24 časa, preko Vestern uniona, ovoj četvoročlanoj familiji, kojoj je bolest promenila inače tešku sudbinu, stiglo je 200 evra. “Prilog dajemo u ime Žutog taksija iz Podgorice i želimo im sve najbolje”, kratko su nam poručili darodavci, istakavši da oni vrlo često pomažu znanim i neznanim ljudima u nevolji, bez obzira na granice.

Hvala Podgoričanima, kažemo u ime “Vesti” i u ime 33-godišnje psihički bolesne majke Dragane, njenog 45-godišnjeg supruga Radomira, srčanog bolesnika, ali i u ime njihove dece – šestogodišnje gotovo nepokretne ćerke Marije, obolele od posledica cerebralne paralize i sedmogodišnjeg sina Radenka, jedinog zdravog u ovoj familiji, koji je krenuo u prvi razred osnovne škole. Verujemo da će porodica Zarić primljena sredstva utrošiti na lekove i za kupovinu ogreva.


POZIV DONATORIMA
Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na mejl adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.


Izvor: VESTI online