Inspektor Blaža
Inspektor Blaža
Inspektor Blaža

Ima li neko ko ne voli Inspektora Blažu, pitali su se organizatori humanitarne akcije „Da bude dobro“ i jednoglasno odlučili da baš on bude taj koji će biti voditelj promocije dokumentarnog filma „Mora da to nije sve“ i finalne aukcije sportske opreme, a čiji će prihod ići u Fond za lečenje teških oboljenja, stanja ili povreda koje se ne mogu uspešno lečiti u Republici Srbiji.

– Presrećan sam što mi je ukazana ova čast da 2. decembra u Centru Sava budem domaćin filmu, snimljenom za spas Nađe Novaković i da tako dam doprinos za spas druge dece koja moraju izlečenje da pronađu na klinikama u inostranstvu. Imao sam prilike da upoznam Jovana Simića, mladića koji je prošle godine okrenuo našu zemlju naglavačke, i tom prilikom sam mu se zahvalio što je uradio nešto što nas je sve naučilo da možemo da budemo solidarni i humani – kaže za “Vest” čuveni šoumen Igor Blažević, svima poznatiji kao Inspektor Blaža.

Kao miljenik publike, i stare i mlade, u svom duhovitom i nenametljivom maniru kaže da će i sam doprineti da Centar Sava te večeri bude krcat.

– Već sam najbližim rođacima najavio da se ponovo ženim istom mladom. Njih stotinjak najbližih, pola sa moje a pola sa mladine strane, imaće rezervisano mesto na premijeri. To ide na naš račun, a na njihov, a kako i dolikuje svatovima – poklon mladencima u koverticama priložiće za aukciju sportske opreme čiji je prihod namenjen našim klincima kojima je pomoć više nego neophodna – s osmehom objašnjava Blaža kojeg je emotivno ponela ova jedinstvena humanitarna akcija.

Rođake i prijatelje iz belog sveta koji ne mogu da dođu na ovaj događaj, kao i sve čitaoce “Vesti”, pozvao je od srca da se priključe online aukciji o kojoj mogu da se informišu kao i da pitaju ako nešto nije jasno na sajtu:

http://dabudedobro.com/pocetna