Hvala čika Draganu: Mali Filići
Među prvima koji nam je čestitao na radu ali i poželeo sve najbolje u idućoj godini bio je naš verni čitalac i donator Dragan Sandulović iz Dornbirna u Austriji koji ni ovoga puta nije popustio priliku da nekog obraduje u otadžbini.
Hvala čika Draganu: Mali Filići
Hvala čika Draganu: Mali Filići

 

Ovaj humani čovek, rodom iz Sokobanje, koji već decenijama živi i radi kao mašin bravar u Austriji, zajedno sa svojom porodicom, naučio je da kada mu samo jedna osoba kaže “ulepšao si mi dan”, onda je i njegov dan sasvim drugačiji.

Ovoga puta ulepšao je novogodišnje praznike prilogom od 100 evra deci porodice Filić iz Kragujevca, koja su još prošle godine imala samo jednu želju da dobiju za ručak – pečeno prase.

Od tada je prošlo mnogo vode, pomogli su im naši čitaoci, pa će osmoro dece majke Jasmine i oca Radojice, prognanika sa Kosmeta bez zaposlenja, u svojoj još nezavršenoj kući na periferiji Kragujevca, dočekati novogodišnje praznike poput svojih vršnjaka.

Devetogodišnja Teodora, osmogodišnji Arsenije, šestogodišnji Danilo, petogodišnja Anastasija, četvorogodišnja Sofija, dvoipogodišnji Vasilije, jednogodišnji Filip i dvomesečna beba Simonida još ne znaju reći hvala, ali se u njihovo ime “Vesti” zahvaljuju donatoru Draganu Sandulovići čijoj porodici želimo mnogo zdravlja, ljubavi i sreći u idućoj godini.


POZIV DONATORIMA
Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na mejl adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.


 

Izvor: VESTI online