SRBIJA, PROGNOZA VREMENA ZA: 12.01.2016.
U većem delu pretežno sunčano. Na jugu i jugoistoku oblačno, mestimično s kišom. Vetar slab i umeren, jugozapadni i zapadni, u planinskim predelima povremeno jak. Najviša od 8 do 15 stepeni.

SRBIJA, PROGNOZA VREMENA ZA: 13.01.2016.
Promenljivo oblačno i malo hladnije, mestimično sa kratkotrajnom kišom, na višim planinama sa snegom. Vetar slab, promenljiv. Najniža temperatura od 0 do 5 °C, najviša dnevna od 6 do 11 °C.

SRBIJA, IZGLEDI VREMENA ZA SEDAM DANA (do 20.01.2016.god.)
U četvrtak pretežno sunčano, posle podne naoblačenje, prvo na zapadu i jugozapadu, u toku noći kiša. U petak oblačno s kišom, na višim planinama sa snegom, u toku noći ka suboti, uz pad temperature, sneg i u nižim predelima. U subotu oblačno i hladnije, mestimično sa snegom, uglavnom u centralnim i južnim krajevima uz stvaranje snežnog pokrivača. U nedelju postepeni prestanak padavina. Zatim, suvo i veoma hladno, ujutru sa umerenim i jakim mrazem i maksimalnom temperaturom u većini mesta ispod 0 °C ( ledeni dani).

KRAGUJEVAC, PROGNOZA VREMENA ZA: 12.01.2016.
Pretežno sunčano. Vetar slab i umeren, jugozapadni i zapadni. Najviša temperatura 13 stepeni.

KRAGUJEVAC, PROGNOZA VREMENA ZA: 13.01.2016.
Promenljivo oblačno, moguća je kratkotrajna kiša. Vetar slab, promenljiv. Najniža temperatura 2 °C, najviša dnevna 9 °C.