Olgica Todosijević(21) iz Rume nestala je 18.januara u Rumi i od tada joj se gubi svaki trag, a roditelji su njen nestanak policiji prijavili 22.januara.

Olgica Todosijević
Olgica Todosijević

-Zabrinuti smo svi u porodici, druga ćerka, sin i supruga su je odmah tog dana posle podne zvali na mobilni, ali je od tada nedostupna. Telefoni su se usijali, svi zovu, no niko nešto da kaže i pomogne nam, uglavnom se svi raspituju da li ima nekih novih informacija. i u policiji ništa još novo ne mogu da nam kažu, sad sam bio, očajni smo svi, kaže u telefonskom razgovoru otac nestale devojke Novica Todosijević.

Kako saznajemo, Olgica je tog dana krenula u grad da potraži posao u jednoj prodavnici mešovite robe. Kao krojač-modelar radila je po završetku srednje škole najpre u jednoj rumskoj firmi, da bi kasnije radila i u kafićima.

Iz kuće je, kaže otac, pošla peške, a niko od njenih drugova i drugarica, kako tvrde, nije je video tog dana, niti se čuo sa njom.

Prema očevom kazivanju u porodici nije bilo nesuglasica koji bi eventualno uticali na njen odlazak od kuće, niti je Olgica imala nameru da se uda.

– Često nam je govorila da joj je još rano za udaju i zasnivanje porodice, najpre je želela da se materijalno obezbedi. Za Svetog Jovana smo trebali ići na slavu kod moje sestre, a sutra je Olgici rođendan, ne znam šta da mislim, očajan je Novica.

Sve informacije o nestaloj Olgici mogu se dostaviti policiji ili na mobilni broj Novice

U Policijskoj upravi Sremska Mitrovica kažu da su o nestanku Olgice Todosijević zvanično obavešteni 22.januara, te da od tada traje potraga za njom koja je u toku, ali da nikakvih novih saznanja još uvek nemaju.

Izvor: Blic