Kao što naši zemljaci iz dijaspore nikad ne zaboravljaju skromnu porodicu Čolić iz Ljubesela kod Topola, majku 61-godišnju Ljiljanu i njenog teško bolesnog sina 42-godišnjeg Aleksandra, tako ni ova skromna i siromašna familija ne zaboravlja nijedno ime plemenitih ljudi koji im šalju lekove i novčane donacije.

Uoči Božića stigla im je novčana pomoć od 300 evra koju im nekoliko puta godišnje upućuje Srpska bratska pomoć iz Toronta sa svojim humanim članovima i predsednikom Branislavom Živanovićem.

Među stalnim darodavcima je i prijatelj njenog sina Dragan Mirković, rodom iz Topole koji se nalazi na radu u Minsteru u Nemačkoj, koji ih je obradovao novčanim darom za Novu godinu i što je još važnije posetio bolesnog Acu prilikom boravka u otadžbini. Na naša vrata kucaju uvek samo dobri ljudi, oni na koje se u svojoj nevolji možemo da oslonimo”, kaže zahvalna majka Ljiljana.


POZIV DONATORIMA
Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na mejl adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.


 

Izvor: VESTI online