Danas (28.02.) i sutra (29.02.) veći deo dana u košavskom području i na planinama duvaće umeren i jak, jugoistočni, povremeno sa udarima olujne jačine preko 17m/s.

SRBIJA, PROGNOZA VREMENA ZA: 28.02.2016.
Do kraja dana umereno do potpuno oblačno, toplo i vetrovito. Uveče i tokom noći na zapadu i jugozapadu ponegde sa slabom kišom. Duvaće slab i umeren južni i jugoistočni vetar, u košavskom području i na planinama jak sa olujnim udarima. Najviša temperatura od 13 do 17°C. U Timočkoj Krajini oblačno, povremeno sa rosuljom, najviša temperatura oko 8°C.

SRBIJA, PROGNOZA VREMENA ZA: 29.02.2016.
Pretežno oblačno, toplo i vetrovito. Posle podne na severu i zapadu, a do kraja dana i u ostalim krajevima mestimično sa kišom. Vetar umeren i jak, u košavskom području i na planinama i sa udarima olujne jačine, južni i jugoistočni, krajem dana i u toku noći u slabljenju. Jutarnja temperatura od 5°C do 12°C, a najviša dnevna od 13°C do 18°C, u Timočkoj Krajini oko 10°C.

SRBIJA, IZGLEDI VREMENA ZA SEDAM DANA (do 07.03.2016.god.)
U utorak ujutru i pre podne oblačno sa kišom, zatim prestanak padavina i delimično razvedravanje, prvo na zapadu. U sredu promenljivo oblačno uglavnom suvo i malo hladnije uz provejavanje slabog snega u višim planinskim predelima. U četvrtak veći deo dana suvo, posle podne na zapadu, a uveče i u ostalim krajevima novo naoblačenje sa kišom, u višim planinama sa snegom. U toku noći ka petku uz pad temperature pojava snega se očekuje ponegde i u nižim predelima. U petak prestanak padavina i razvedravanje. Zatim do kraja perioda pretežno sunčano uz postepeni porast temperature.

KRAGUJEVAC, PROGNOZA VREMENA ZA: 28.02.2016.
Do kraja dana umereno oblačno, toplo i vetrovito. Vetar umeren i jak, južni i jugoistočni. Najviša temperatura oko 14°C.

KRAGUJEVAC, PROGNOZA VREMENA ZA: 29.02.2016.
Pretežno oblačno, toplo i vetrovito. Krajem dana i uveče sa kišom. Vetar