Biljani Čekić, glavnoj glumici u popularnom filmu “Dara iz Jasenovca” koja živi u nedovršenoj kući, u selu nadomak Kozarske Dubice, sa bratom, sestrom i ocem, a koju je majka napustila pre šest godina, veliki broj ljudi želi da pomogne i sagradi im novi životni prostor.
Do trenutka izgradnje njihovog porodičnog doma, menadžment hotela “Stara planina” i “SP RESORT” ponudio je popularnoj Dari i njenoj porodici besplatan smeštaj u hotelu.
“Lično me je potresla životna priča male Biljane Čekić, pa je menadžment JP “Stara planina” i “SP RESORT”, odlučio da njoj i njenoj porodici ponudi smeštaj na Krovu Srbije kako bi bar na kratko uživala u svemu onome u čemu njeni vršnjaci, koji nemaju finansijskih poteškoća, uživaju. Kod nas mogu biti koliko god žele, odnosno, sve dok njihov nov dom ne bude sagrađen. Voleo bih kada bi se cela Srbija ujedinila kako bi smo pomogli ovoj divnoj i skromnoj porodici, da nastavi život vredan življenja”, izjavio je Goran Karadžić, v.d. direktora JP “Stara planina”.
 
izvor i foto: https://www.facebook.com/