Fudbalski klub Radnički 1923 saopštio je da je, usled serije loših rezultata na početku tekuće sezone i poraza u Nišu, Dejan Joksimović podneo ostavku na funkciju šefa stručnog štaba prvog tima.

Međutim, u Fudbalskom klubu Radnički Joksimovićevu ostavku ne prihvataju.

Poštujući moralni čin našeg trenera, ali imajući isto tako u vidu njegov doprinos, staž i pripadnost klubu, kao i činjenicu da je to trener koji je svojim kvalitetom i lojalnošću prošle sezone napravio drugi najveći uspeh u istoriji kluba plasmanom u plej-of Super lige Srbije, njegova ostavka je bez puno razmišljanja i jednoglasno odbijena, uz punu podršku i veru u šefa stručnog štaba i njegove saradnike, navodi se u saopštenju Fudbalskog kluba Radnički.

Radnički se uvek trudio da se sa aspekta sporta, poverenja i lojalnosti razlikuje od drugih, pa ćemo naše probleme kao i do sada rešavati sa više rada, odricanja i posvećenosti svih klupskih struktura, a ne bilo kakvim promenama i odlascima.

Uvereni smo da ćemo iz ove krize svi zajedno izaći još jači i kompaktniji na čelu sa Joksimovićem i njegovim stručnim štabom.

Zato nam je u ovom trenutku, više nego ikada, neophodno jedinstvo svih onih kojima je Radnički na srcu, stopljeno u onaj prepoznatljiv huk tribine kao pokretačkoj snazi na putu do novih uspeha kojima svi težimo, navode u Radničkom.

 

Izvor (tekst i foto): www.rtk.co.rs