Tijana i njeni roditelji ne mogu da prikupe novac za lečenje samostalno i zato se obraćaju svim ljudima dobre volje da pomognu ovoj devojci.Primer borbenosti i istrajnosti svakako je dvadesettrogodišnja Tijana Simić iz Beograda koja od rođenja ne može da vidi svet oko sebe. Međutim, ova mlada devojka ne dozvoljava da je to sputava da bude najbolja u svemu što radi.Tijani je zbog bolesti smanjeno vidno polje i to joj veoma otežava svakodnevni život. Međutim, ona se lavovski borila da završi osnovnu i srednju školu sa najvećim uspehom.
Ona takođe i radi, a veoma je svestrana. Bavila se plesom, lepo peva i aktivna je u prevođenju špankse poezije. Ona je pre nekoliko godina bila podvrgnuta lečenju u Moskvi koje, nažalost, nije dalo rezultata.
Tijanina bolest je takva da vremenom ide ka slepilu. Njeni roditelji su slamku spasa pronašli na jednoj klinici u Istanbulu.

Njoj je potrebno 2.575.500 dinara, a do sada je sakupljeno 242.435 dinara, što znači da Tijani nedostaje još 2.333.065 dinara.

Nadu u poboljšanje vida daje činjenica da su se izlečili svi oni koji su bili podvrgnuti ovom tretmanu.Tijana i njeni roditelji, nažalost, ne mogu da prikupe novac samostalno i zato se obraćaju svim ljudima dobre volje da pomognu ovoj devojci da po prvi put uživa u bojama i licima dragih ljudi.

Ova mlada devojka je puna optimizma i ima samo jednu želju… Ispunimo je. Ne dozvolimo da ova devojka i dalje živi u mraku.

Njoj možete pomoći na nekoliko načina:Uplatite novac na dinarski i devizni račun:

Dinarski: 160-429494-45

Devizni: 00-540-0001239.7

IBAN: RS35160005400001239757

Drugi način da pomognete ovoj devojci je da šaljete SMS poruke:Pošaljite SMS sa brojem 108 na 3030. Takođe joj možete pomoći platnom karticom preko linka e-doniraj.

Tijani možete pomoći i tako što ćete poslati SMS sa sadržajem human 108 na 455.

Početak terapije zakazan je za novembar, tako da je Tijani hitno potreban novac! Ne oklevajmo, pomozimo ovoj devojci da progleda!

Izvor: Telegraf.rs