Sve više u kolicima: Aleksandar Čolić
Sve više u kolicima: Aleksandar Čolić

Kada samohrana majka 61-godišnja Ljiljana Čolić iz Ljubesela kod Topole javno prizna da su pri kraju snage i ona i njen teško bolesni sin 41-godišnji Aleksandar, oboleo od ubrzanog starenja mozga, i da se bore ne samo protiv bolesti već i za komad hleba i lekove, onda joj treba verovati. Ovi štićenici “Vesti” uvek su bili skromni i uvek se zahvaljivali od srca na svakoj upućenoj pomoći.

Sve više u kolicima: Aleksandar Čolić
I ovih dana na kućnu adresu stigao im je poklon-paket njihovih višegodišnjih prijatelja, porodice Vacev iz Minhena, koje su stekli preko Humanitarnog mosta.

Plemenita Dana Vacev, inače rodom iz Dimitrovgrada, zajedno sa ćerkama Dijanom i Manuelom obradovala je Aleksandra ne samo novom garderobom, slatkišima već i pošiljkom neophodnog leka “Ljoenzima Lj-10”, koji mu daje snagu i vitalnost. Uz ovaj lep paket humana Dana i njena komšinica darovale su i 20 evra porodici Čolić.

– Hvala im kao najrođenijim, njihova višegodišnja podrška nam mnogo znači, kao i od ostalih zemljaka na radu u inostranstvu. Živimo u nadi da će Aleksandru biti odobren boravak i rehabilitacija u banji, što mu i najviše pomaže u borbi protiv ove neizlečive bolesti – poručuje požrtvovana majka Ljiljana Čolić.


POZIV DONATORIMA
Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na mejl adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.


Izvor: VESTI online