Donacija iz Hagena: Obnovljen dom Popovića
Donacija iz Hagena: Obnovljen dom Popovića

Zahvaljujući donaciji Srpskog kulturnog centra “Nikola Tesla” iz nemačkog grada Hagena, humanitarna organizacija Srbi za Srbe sprovela je brzu namensku akciju pomoći petočlanoj porodici Popović iz Obrenovca koja je 2014. godine postradala u katastrofalnim poplavama kada je njihov porodični dom potpuno bio potopljen u bujici. Tweet

Donacija iz Hagena: Obnovljen dom Popovića
Popovići su dobili pomoć u vidu građevinskog materijala i majstorskih usluga za rekonstrukciju krova u ukupnoj vrednosti od 288.217 dinara što će im omogućiti dalje sređivanje unutrašnjih prostorija kuće kako bi se do kraja godine uselili u svoj novi dom.

Drugi deo bratske pomoći i donacije dobrotvora iz Nemačke biće iskorišćen za pomoć familijama koje su postradale u poplavama u Doboju, u Republici Srpskoj.


POZIV DONATORIMA
Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na mejl adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.