Filic
Dočekana s radšću: Simonida Filić

Devetogodišnja Teodora, osmogodišnji Arsenije, šestogodišnji Danilo, petogodišnja Anastasija, četvorogodišnja Sofija, dvoipogodišnji Vasilije i jednogodišnji Filip iz Kragujevca dobili su ovih dana još jednu sestru – Simonidu.

Tako je na nedovršeni dom skromne porodice Filić iz naselja Malih Pčelica, sletela roda, a majka Jasmina i otac Radojica dobili prinovu. “Sada smo izjednačeni: imamo četiri ćerke i četvoricu sinova, svi su nam hvala Bogu zdravi i napredni. Kada bismo konačno završili kuću, a suprug dobio stalni posao, radosti ne bi bilo kraja”, poručuje mlada 32-godišnja domaćica Jasmina, čijoj velikoj porodici su u nekoliko navrata pomagali i čitaoci “Vesti” iz Kanade, Nemačke, Švajcarske i Srbije, šaljući finansijske priloge i poklon-pakete.

U nezavršenoj kući porodice Filić mnogo toga nedostaje i hrane i struje i vode, ali očito ljubavi ima na pretek. Bravo Filići!


POZIV DONATORIMA
Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na mejl adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.


Izvor: VESTI online