Ovako je bilo 2014. godine: Beograd, Zvečanska 7
Ovako je bilo 2014. godine: Beograd, Zvečanska 7
Ovako je bilo 2014. godine: Beograd, Zvečanska 7

Na tri torbe koje su stigle u Humanitarni most u Beogradu pisalo je: “Pozdrav od Savete Mitrović i Anice Ivanović iz Švajcarske…”

i pokloni naših čitateljki iz Ciriha za decu bez roditeljskog staranje, a ovu humanu pošiljku besplatno je prevezao autobus u vlasništvu kompanije Bogojević rajzen, kojima se takođe zahvaljujemo.

Ove poklon-pakete ćemo uz novogodišnje paketiće “Vesti” pokloniti, tradicionalno, napuštenoj deci iz beogradskog Doma u Zvečanskoj. Druga velika torba stigla je iz Australije, od bračnog para Ružice i Đorđa Adama, zemljaka iz Kanbere, posredstvom kompanije Zenit, a bila je namenjena mladom studentu teologije Miodragu Rakiću s Kosova.

Ostavši dosledan svom zavetu da posle primljene pomoći za studiranje svaku dalju donaciju ustupa drugima u nevolji, odlučili smo da ove poklone prosledimo Prihvatilištu za odrasla i napuštena lica u Kumodraškoj ulici u Beogradu.

Istovremeno, stižu nam ponovo lepe vesti iz Kanbere, gde je 5. decembra ove godine Srpski radio u emisiji “Hajde da se družimo” pokrenuo akciju prikupljanja sredstava za kupovinu novogodišnjih paketića. Sva sredstva slušalaca biće darovana Humanitarnom mostu, uz želju da se novogodišnjim paketićima obraduju deci bez roditelja u Beogradu i Banjaluci. “Vesti” se unapred zahvaljuju.


POZIV DONATORIMA
Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na mejl adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.


 

Izvor: VESTI online