SRBIJA, PROGNOZA VREMENA ZA: 28.12.2015.
Do kraja dana u većem delu pretežno sunčano, samo će se u Vojvodini i i pokotlinama zapadne i južne Srbije zadržati magla ili niska oblačnost. Vetar slab, promenljivog smera. Najviša temperatura od 8 do 15, u mestima sa maglom od 1 do 5 stepeni, u Timočkoj krajini najtoplije do 19 stepeni.

SRBIJA, PROGNOZA VREMENA ZA: 29.12.2015.
Ujutru mestimično slab mraz i magla. Tokom dana umereno do potpuno oblačno, hladnije, ponegde sa slabom kišom (rosuljom), a uveče i tokom noći i sa slabim snegom. Vetar slab i umeren, severni i severoistočni. Jutarnja temperatura od -4°C do 1°C, u Timočkoj krajini do 6°C, a najviša od 1°C do 6°C, u Timočkoj krajini oko 10°C.

SRBIJA, IZGLEDI VREMENA ZA SEDAM DANA (do 05.01.2016.god.)
U sredu umereno do potpuno oblačno i hladnije, ponegde uz provejavanje snega. U četvrtak, petak i subotu ledeni dani, ujutru umeren i jak mraz, najviša temperatura ispod 0°C. Tokom dana provejavanje snega uglavnom u planinskim predelima. Zatim od nedelje pretežno oblačno, vetrovito, mestimično sa kišom i snegom. Temperatura u manjem porastu.

KRAGUJEVAC, PROGNOZA VREMENA ZA: 28.12.2015.
Do kraja dana pretežno sunčano. Uveče i tokom noći ponovo formiranje magle. Vetar slab, promenljivog smera. Najviša dnevna temperatura oko 11 stepeni.

KRAGUJEVAC, PROGNOZA VREMENA ZA: 29.12.2015.
Jutro maglovito. Tokom dana pretežno oblačno uveče uz mogućnost slabog snega. Vetar slab severni i severoistočni. Jutarnja temperatura oko 0°C, a najviša oko 3°C.