Porodicu Šaćirović iz Kragujevca u novogodišnjoj noći, u 4.30, obradovala je prinova. Dečak težak četiri kilograma i 200 grama, prva je beba rođena u kragujevačkom porodilištu u 2016. godini.

Majku i prvorođenu bebu Grad Kragujevac tradicionalno je darivao poklon čestitkom. Čestitku u iznosu od 100 hiljada dinara i cveće uručili su Gordana Damnjanovič, članica Gradskog veća za zdravstvo i socijalnu politiku i Igor Mitrović, član Gradskog veća za finansije.

Najlepši poklon u Kragujevcu u novogodišnjoj noći dobila je porodica Šaćirović iz Kragujevca. Tačno u 4 sata i 30 minuta posle ponoći, carskim rezom, Emina Šaćirović, na svet je donela svoje prvo dete, dečaka teškog 4 kilograma i 200 grama.

Prvi susret mame i bebe zabeležila je naša kamera. Inače prvog dana 2016. godine, carskim rezom rođene su dve bebe dečak i devojčica. Iako je porođaj obavljen carskim rezom, mama Emina i beba se sada osećaju dobro.

Grad Kragujevac već tradicionalno, prvorođenu bebu i njenu porodicu, daruje poklon čestitkom, ove godine u iznosu od 100.000 hiljada dinara. Prema rečima Gordane Damnjanović, članice Gradskog veća za zdravstvo i socijalnu politiku Grad na ovaj način pokazuje da brine o najmlađima, ali i svima onima kojima je pomoć neophodna.

Osim za bebu koja je prva došla na svet 1. januara, grad Kragujevac pripremio je i poklon čestitku za prvu bebu koja bude rođena 14. januara.

Izvor: RTK