Belgija
Osmeh: Obradovani Solari

Zemljakinja Dragana Čiča iz Belgije, poreklom sa Potkozarja, izrazila je želju da pomogne jednu višečlanu porodicu iz zavičaja.

“Vesti” su savetovale da to ovoga puta bude familija Jove Solara iz Jelićke kod Prijedora koja ima sedam članova: suprugu, majku i četvoro dece: Jovana (12), Stefana (10), Ostoju (8) i Andreju (6) koja jedina još ne ide u školu.

Ova donatorka je još jesenas uplatila na račun Solara 60 evra da se mališanima kupi pribor za školu i obećala da će i druge poklone poslati do Božića. Obećanje je ispunila, a kraj 2015. će mali Solari dugo pamtiti jer nikad do sada nisu dobili tako mnogo tople odeće, torbe i u njima slatkiše.

“Svi smo srećni, posebno deca koja su sada obučena od glave do pete i ne boje se zime, dugujemo veliku zahvalnost humanoj Dragani”, poručuje domaćin Jovo Solar.


POZIV DONATORIMA
Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na mejl adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.


 

Izvor: VESTI online