Ožalošćene:Zorica i Lucija Vulić

Na adresu Lucije Vulić iz Petrovca na Mlavi, bake 20-godišnjeg Dobrice Jeremića, obolelog od teškog oblika epilepsije, koji je krajem protekle godine zauvek sklopio oči, a da nikada nije progovorio, ni prohodao, prosledili smo dar od 200 dolara Rajke Tarlać iz Sidneja.

Ožalošćene:Zorica i Lucija Vulić
Ožalošćene:Zorica i Lucija Vulić

Želja dobrotvorke bila je da se ovoj baki heroju, olakšaju troškovi pomena za Dobricu. Po pristiglom daru, tužna Lucija se zahvalila od srca:

– Uprkos svim poteškoćama, mnogobrojnim odlascima kod lekara, skupim lekovima i dovijanjem kako ih nabaviti, Dobrica mi mnogo nedostaje. Dala sam sve od sebe i učinila sve što je u mojoj moći da mu olakšam bolest, ali eto, više se nije moglo. Bog ga je uzeo, neka mu je laka zemlja. Ceo život je bio na strašnim iskušenjima… Moja ćerka, njegova majka Zorica koja je duševni bolesnik, nije mogla mnogo toga da mu pruži, pa je sve spalo na moja nejaka pleća… Bez obzira sad na to, iskoristiću ovu priliku da se još jednom zahvalim Rajki i svim dobrim ljudima širom sveta, koji su nam pomagali da dođemo do lekova. Bez njihove pomoći, Dobričin život bi bio kraći i teži. To im nikada neću zaboraviti, dok sam živa – poručila je baka Lucija.


POZIV DONATORIMA
Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na mejl adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

 

Izvor: VESTI online