SRBIJA, PROGNOZA VREMENA ZA: 11.02.2016.
U većini mesta pretežno sunčano. U večernjim satima i tokom noći naoblačenje, najpre u južnim krajevima koje će usloviti ponegde kišu, na višim planinama sneg. Vetar slab i umeren zapadni i jugozapadni. Najviša temperatura od 8°C do 15°C.

SRBIJA, PROGNOZA VREMENA ZA: 12.02.2016.
Malo do umereno oblačno, u većini mesta sa dužim periodima sunčanog vremena. Posle podne i uveče jače naoblačenje, najpre u severnim krajevima koje će se u toku noći proširiti na celu zemlju uslovljavajući ponegde slabu kišu, na visokim planinama slab sneg. Vetar slab i umeren južni i jugoistočni, posle podne u pojačanju, u južnom Banatu i Pomoravlju povremeno jak, sa udarima olujne jačine. Jutarnja temperatura od -1°C do 4°C, najviša dnevna od 9°C do 14°C.

SRBIJA, IZGLEDI VREMENA ZA SEDAM DANA (do 19.02.2016.god.)
U subotu pretežno oblačno sa kišom, na višim planinama sa snegom. Vetar umeren i jak, jugoistočni, u južnom Banatu, Pomoravlju i na planinama povremeno sa udarima olujne jačine, krajem dana u slabljenju i u skretanju na severozapadni. U nedelju i početkom naredne sedmice toplo, u košavskom području vetrovito, sa čestim prolaznim naoblačenjima, mestimično sa kišom. Temperatura znatno iznad prosečnih vrednosti. Od srede do kraja perioda hladnije i u većini mesta suvo.

KRAGUJEVAC, PROGNOZA VREMENA ZA: 11.02.2016.
Pretežno sunčano. Vetar slab, zapadni i jugozapadni. Najviša temperatura oko12°C. U toku noći naoblačenje, posle ponoći kratkotrajna kiša.

KRAGUJEVAC, PROGNOZA VREMENA ZA: 12.02.2016.
Malo i umereno oblačno. Krajem dana i u toku noći jače naoblačenje uz mogućnost slabe kiše. Vetar slab i umeren južni i jugoistočni, posle podne u pojačanju. Jutarnja temperatura oko 2, najviša dnevna oko 13°C.