Troje siročića uskoro dobija kupatilo: Mališani sa tetkom Dobricom
Nedavno pristigli prilozi od 300 dolara Žarka Škorića iz Liverpula, 200 Omera Gagića iz Vest Hokstona, dela Sidneja, kao i 50 franaka Milenka Šipke sa porodicom iz Oberordorfa za troje siročića – Bojana, Tamaru i Tijanu Lazović iz sela Banje kod Zubinog Potoka veoma su ih obradovali.
Troje siročića uskoro dobija kupatilo: Mališani sa tetkom Dobricom
Troje siročića uskoro dobija kupatilo: Mališani sa tetkom Dobricom

Novac je, podsećanja radi, prosleđen na račun njihove tetke i starateljke Dobrice Sovrlić, koja se od srca zahvalila plemenitim zemljacima iz daleka.

– Molim vas da se svim tim dobrim ljudima mnogo zahvalite što su mislili na našu dečicu, poželevši da im obezbede bolju i srećniju budućnost. Sve što je stiglo i dalje je na mom računu. Novac ću podići tek kad nam stigne sav materijal, koji sam poručila prema preporuci majstora za izgradnju kupatila. Videćemo koliko će to koštati kada nam sve dopreme. Majstor nam, inače, neće uzeti ni paru za svoj rad. Samim tim, biće malo novca i za nameštaj. Ostalo je da pričekamo toplije vreme. Još jednom hvala Žarku, Omeru, Milenku i svima ostalima koji su nam već poslali pomoć. Da nije bilo njih, ništa ne bismo mogli da uradimo i mališani bi živeli i dalje u veoma lošim uslovima, jer moj pokojni brat Rodoljub, nažalost, nije stigao ni uspeo da po zidanju kuće opremi sve prostorije i zbrine ovu jadnu dečicu – kazala je našim novinarima tetka Dobrica.


POZIV DONATORIMA
Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na mejl adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.


Izvor: VESTI online