Već pune tri godine za egzistenciju samohrane majke Slađane Stanković iz Leskovca i njenog sina Kristijana brine porodica Đukić iz Australije. To čine na najlepši mogući način, šaljući im svakog meseca 150 dolara iz Melburna preko “Vesti”.

Samim tim, omogućuju pristojan život, kakav ne bi mogli da imaju, jer majka Slađana nema stalno zaposlenje. Novac je, dakle, stigao i za februar, pa je odmah prosleđen na njihovu kućnu adresu.

– Da nema porodice Đukić i ostalih dobrih ljudi koji nam priskaču u pomoć, ne znam kako bismo živeli. Sigurno bismo se mučili. Kako nam je bilo, dobro se sećam, dok u naš život nisu ušli plemeniti zemljaci iz Australije. Ni sama ne znam koliko puta sam u protekle tri godine to rekla, ali Đukići su nas stvarno spasli bede i gladi. Omogućili su da moj sin raste u normalnim uslovima. To nikada nećemo moći da zaboravimo. Hvala do neba, nadam se da će im Bog stostruko vratiti – poručila je 37-godišnja Slađana Stanković, koju je život mnogo puta bacio na kolena i oterao sa vekovnog ognjišta, Kosova i Metohije.


POZIV DONATORIMA
Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na mejl adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.


 

Izvor: VESTI online

Stostruko
Slađana sa sinom Kristijanom