SRBIJA, PROGNOZA VREMENA ZA: 23.02.2016.
Umereno do potpuno oblačno i toplo, mestimično sa kišom. Vetar slab i umeren, južni i jugoistočni, u toku noći na severu i zapadu u skretanju na jak severozapadni. Najviša temperatura od 14°C do 22°C.

SRBIJA, PROGNOZA VREMENA ZA: 24.02.2016.
Oblačno i hladnije, mestimično sa kišom, na planinama sa snegom. Posle podne prestanak padavina i delimično razvedravanje, prvo na severozapadu. Vetar umeren i jak, severozapadni, na severu i istoku povremeno sa olujnim udarima, posle podne u slabljenju. Jutarnja temperatura od 4 do 10, najviša dnevna od 8 do 14°C.

SRBIJA, IZGLEDI VREMENA ZA SEDAM DANA (do 02.03.2016.god.)
U četvrtak ujutro hladno, ponegde slab mraz, u toku dana umereno oblačno, malo toplije i u većem delu suvo, samo na severu i zapadu uz nešto više oblačnosti ponegde slaba kiša, na jugoistoku sa sunčanim periodima. U petak pretežno oblačno, mestimično sa kišom. U subotu uglavnom suvo uz delimično razvedravanje. U nedelju i ponedeljak u većem delu suvo i vetrovito, u Podunavlju i Pomoravlju jak jugoistočni vetar, povremeno sa olujnim udarima. U ponedeljak od sredine dana, u toku noći i utorak pre podne novo prolazno naoblačenje sa kišom i padom temperature. Zatim do kraja perioda suvo i toplije.

KRAGUJEVAC, PROGNOZA VREMENA ZA: 23.02.2016.
Oblačno i toplo, povremenoslaba kiša, više padavina očekuje se krajem dana i u toku noći. Vetar slab i umeren, južni i jugoistočni. Najviša temperatura oko 18°C.

KRAGUJEVAC, PROGNOZA VREMENA ZA: 24.02.2016.
Oblačno i hladnije, povremeno sa kišom. Posle podne prestanak padavina i delimično razvedravanje. Vetar umeren i jak, severozapadni, posle podne u slabljenju. Temperatura bez većeg kolebanja, od 7 do 10°C.