Porodicu mesnog kurira Svetislava Savića (48) i njegove supruge Slađane (41), iz sela Buštranje kod Vranja, koji imaju desetoro dece, prijatno su ovih dana iznenadili zaposleni u centrali “Vesti” u Bad Filbelu, gde je na inicijativu naše službenice Aleksandre Jovanović prikupljena pomoć u odeći i obući za ovu brojnu porodicu s juga Srbije.

Deca

Četiri poklon-paketa, sa darovima kako za najmlađu Petru, tako i za stariju decu, Strahinju, Stefana, Biljanu, Vukašina, Lazara, Luku Isidoru i Mihajla, stigli su do svog konačnog odredišta i kako kaže domaćica Slađana, izazvali veliku radost u kući.

– Sve smo lepo rasporedili i mnogo se zahvaljujemo redakciji “Vesti” i njenim radnicima i na ovoj pažnji. Zahvaljujući napisima u Humanitarnom mostu, mi se danas ubrajamo u one familije koje je Bog pogledao i gde kuća nije više prazna. Neka vam se dobrim vrati.


POZIV DONATORIMA
Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na mejl adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.


 

Izvor: VESTI online