Obradujte najmlađe: Deca čekaju Deda Mraza
Obradujte najmlađe: Deca čekaju Deda Mraza
Obradujte najmlađe: Deca čekaju Deda Mraza

Brojne porodice, njih 486, iz Udruženja roditelja sa četvoro i više dece Roda iz Prijedora nisu u mogućnosti da svojoj deci priušte ni osnovne namirnice, a kamoli novogodišnje paketiće.

Kao i ranijih godina, i ove godine Udruženje Roda organizuje akciju kako bi obezbedili novogodišnje paketiće mališanima.

Apel za pomoć u obezbeđivanju paketića upućen je na brojne adrese jer jedino tako Udruženje može obradovati svoje najmlađe članove kako bi i oni praznike dočekali s osmehom.


POZIV DONATORIMA
Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na mejl adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.


Pomoć je moguće dostaviti u kancelariju Udruženja roditelja sa četvoro i više dece koje se nalazi u Ulici majora Milana Tepića br. 13 u Prijedoru.

Svi koji žele darivati decu, više informacija mogu dobiti na telefone: +387 52 216 129 ili +387 65 419 456. Zemljaci, budite i vi dobrotvori, obradujte najmlađe!

Izvor: VESTI online