SRBIJA, PROGNOZA VREMENA ZA: 17.02.2016.
Malo do umereno oblačno i toplo, u većini mesta sa dužim sunčanim intervalima. U Timočkoj Krajini obačno, povremeno sa sipećom kišom. Vetar slab i umeren južni i jugoistočni, u Podunavlju i Pomoravlju jak sa olujnim udarima, na jugu Banata povremeno orkanske jačine. Najviša temperatura od 15 do 22°C, u Timočkoj Krajini oko 12°C.

SRBIJA, PROGNOZA VREMENA ZA: 18.02.2016.
Oblačno, hladnije i vetrovito, mestimično sa slabom kišom. Vetar slab i umeren, južni i jugoistočni, u Podunavlju i Pomoravlju jak sa olujnim udarima, na jugu Banata još ujutru i pre podne povremeno i orkanskim, krajem dana i u toku noći u slabljenju. Jutarnja temperatura od 6 do 10°C, najviša dnevna od 8 do 16°C.

SRBIJA, IZGLEDI VREMENA ZA SEDAM DANA (do 25.02.2016.god.)
Prva dva dana malo svežije, ali i dalje toplo za ovaj period godine. U petak pretežno oblačno, mestimično sa kišom, posle podne prestanak padavina i delimično razvedravanje prvo u zapadnim predelima. U subotu promenljivo oblačno, ponegde sa kišom, uglavnom u centralnim i južnim predelima, na visokim planinama sa snegom. U nedelju i početkom sledeće sedmice suvo i toplije. U sredu novo naoblačenje sa kišom, na planinama sa snegom uz pad temperature i pojačan severozapadni vetar.

KRAGUJEVAC, PROGNOZA VREMENA ZA: 17.02.2016.
Umereno oblačno i toplo. Vetar umeren, južni i jugoistočni. Najviša temperatura oko 18°C.

KRAGUJEVAC, PROGNOZA VREMENA ZA: 18.02.2016.
Oblačno i hladnije, povremeno sa slabom kišom. Duvaće umeren, južni i jugoistočni vetar. Jutarnja temperatura oko 9°C, najviša dnevna oko 13°C.